Over ons

Wij- als Dokter & van Heuven Financieel Advies– hebben ervaring in het verhuurhypotheek segment voor zowel de particuliere belegger als de professionele belegger en zijn georiënteerd op de regio Eindhoven en omgeving.

Verhuurhypotheek in regio Eindhoven en Gemert

Waar de meeste advieskantoren de verhuurhypotheken juist mijden is dit voor ons een belangrijk onderdeel, dat vaak deel uit maakt van een breder vermogensadvies. 

Wij vergelijken meerdere verhuurhypotheken op voorwaarden en rente. Door onze ervaring als financieel planners en ons ruime netwerk weten wij de meest passende verhuurhypotheek voor u te regelen. U kun tot maximaal 90% van de marktwaarde in verhuurde staat lenen.

Wat kunt u bij ons verwachten?

  • Wij werken vanuit volledige onafhankelijkheid
  • Altijd een gratis eerste oriëntatiegesprek
  • Persoonlijk advies is de standaard bij ons.
  • Specialist in verhuurhypotheken
  • Veel affiniteit met ondernemers
  • Door ruime keuze, altijd de beste balans tussen rente en goede voorwaarden
  • Altijd een gratis oriënterend gesprek

Toe aan een goed gesprek?

Wij maken graag tijd voor je.

Wie zijn wij?

Niels Dokter

Niels Dokter

“Relaxt, no-nonsense en direct, dat ben ik. Omgang met mensen en het opbouwen en onderhouden van relaties is voor mij erg belangrijk. Ik krijg energie van het helpen van mensen, zowel in mijn werk als daarbuiten.”

Marc van Heuven

Marc van Heuven

“Vol passie en enthousiasme voorzie ik mensen van financieel advies. Ik vind het een sport om altijd weer de beste oplossing voor mijn klanten te vinden. Mensen (financieel) verder helpen, dat geeft mij veel voldoening.”

Janneke van de Kerkhof

Janneke van de Kerkhof

“Al 17 jaar werk ik met veel enthousiasme in de financiële branche. Nog steeds word ik enthousiast wanneer klanten me in vertrouwen nemen en ik kan bijdragen om de woondromen waar te maken. Ik zal er alles aan doen om de klant te ontzorgen en alles tot in de puntjes te regelen.”

Peggy Camp-Hendriks

Peggy Camp-Hendriks​

“Persoonlijk contact vind ik heel erg belangrijk. Ik werk het liefst nauw samen met mensen. Hierbij neem ik ze zoveel mogelijk zorgen uit handen om samen tot de beste oplossing te komen.”